RING OSS - 0520-45 82 23

Laddstolpar Trollhättan

RING OSS - 0520-45 82 23

Laddstolpar i Trollhättan

Vi installerar laddstolpar i Trollhättan hos familjehus, företag, föreningar och privatpersoner.

Vi hjälper er med allt från rådgivning till färdig installation av laddstolpar i Trollhättan. Våra tjänster omfattar elbilsladdning åt privatpersoner och hushåll, företag, bostadsrättsföreningar, industri, fastighetsägare och offentliga aktörer. Kontakta oss idag om ni behöver hitta en lösning för laddstolpar i Trollhättan.

Montering av laddstolpar i Trollhättan

Om ni letar efter en installatör och hjälp till underhåll av laddstolpar i Trollhättan då har ni hittat rätt! Vi hjälper er att identifiera era laddbehov och utarbetar därefter en lösning som är lämpad för just era behov och ändamål. Oavsett vilket varumärke ni väljer, har vi kunskapen och verktygen för att genomföra projektet med montering av laddstolpar i Trollhättan från start till mål.

När ni väljer att köpa och installera laddstolpar i Trollhättan så kan ni dra av kostnader för delar av utförd service på arbetet. Upplägget fungerar på liknande sätt som med ROT-avdraget. Efter installationen dras beloppet direkt på fakturan för er och det är vi som begär utbetalningen från Skatteverket. Det blir inte enklare än så!

Experter på el och laddstolpar i Trollhättan

Som en erfaren och pålitlig aktör inom en rad tjänster inom elinstallationer och montering av laddstolpar i Trollhättan levererar vi alltid följande till våra kunder:

  • Teknisk rådgivning och service.
  • Support och underhåll av el och elinstallationer.
  • Prisvärda tjänster med möjlighet för grönt och skattereducerat avdrag.
  • Besiktning och dokumentation.

Om ni är med på den gröna vågen som växer fram i Trollhätten så kan ni räkna med oss på vägen! Vi ger råd, installerar och underhåller laddstolpar i Trollhättan oavsett om ni är en bostadsrättsförening, ett företag, en kommun eller privatperson. Vi jobbar med och installerar alla kända varumärken på marknaden - CTEK, DEFA, GARO, ZAPTEC. 

Bild av installerad Zappi laddstolpe hemma hos kund i garaget.

Här har vi installerat en Zappi-laddstolpe hos en privatkund i garaget.