RING OSS - 0520-45 82 23

Laddstolpar Trollhättan

RING OSS - 0520-45 82 23

Om Oss

El & Montage AB utgår från kontoret i Trollhättan.

El & Montage AB arbetar med alla typer av elinstallationer i fastigheter. Vi gör allt från mindre jobb som att
montera eluttag och strömbrytare, upp till större projekt med laddsystem och laddstationer i Trollhättan, elinstallationer i badrum, kök, byte av elcentraler med mera. Kontakta oss om ni är i behov av en elektriker i Trollhättan! 

Våra tjänster

Vi har varit länge i branschen i Oslo-området och har utfört många krävande och speciella jobb som innebär att vi har förvärvat en kunskap utöver det vanliga. Vi startade vårt dotterbolag i Sverige och på den svenska marknaden för att vi vill satsa på att erbjuda tjänster inom installation av laddstolpar i Trollhättan.

När ni kontaktar oss angående installation av laddstolpar i Trollhättan så börjar vi med att boka ett besök hos er. Därefter gör vi en bedömning och tar fram en lösning som är anpassad er plats och förutsättningar för monteringen. Vi jobbar med alla produkter och varumärken av laddstolpar i Trollhättan. 

Oftast när vi träffar en kund så gör vi alltid en behovsanalys och ställer frågor om kundens förutsättningar och behov. På det här sättet kan vi hjälpa till att hitta den bästa helhetslösningen och slutresultatet långsiktigt, vare sig det har att göra med elinstallationer eller montering av laddstolpar i Trollhättan. Vi är måna om vårt goda rykte och vi vill alltid jobba långsiktigt med nya och återkommande kunder! 

Kontakta oss – vi hjälper er med följande:

  • Elinstallationer
  • Belysningsinstallationer
  • Nyproduktion och nyinstallationer
  • Service och underhåll
  • Svagström
  • Elsäkerhet
  • Energieffektivisering
  • Montering och underhåll av laddstolpar i Trollhättan.

Detta är ett av våra många referensprojekt och utförda elinstallationer: 

Utförd installation av LED-lys och spotlights på modern kök i familjehus.
Efterbild efter genomförd installationer av Led-lys och spotlights på modern kök i familjehus. 

                                   

                            Våra samarbetspartners i Trollhättan är:

                  Greenled  är en totalleverantör av belysningslösningar för företag och offentlig sektor.   Vi ör en snickarfirma baserad i Trollhättan och arbetar i Västra Götaland.  ILOO AB är verksam inom teknisk konsultverksamhet inom industriteknik.

                                     Vårt företag erbjuder en lång rad tjänster inom byggsektorn och med stor kapacitet tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda allt från mindre renoveringar till större nybyggnationer.    Vi erbjuder alla slags helhetslösningar inom VVS-arbeten och VVS-installation.